sivustosta

Yleistä

Munmesta.fi on sivusto, joka antaa mahdollisuuden keskustella ihmisten kanssa, arvostella heidän kuviaan ja tutkia mitä muut ajattelevat sinusta. Sivusto on täynnä työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit tutustua uusiin ihmisiin sekä pitää yhteyttä ystäviisi.

Turvallisuus

Muista samankaltaisista nettiyhteisöistä poiketen, Munmesta.fi:ssa on käytössä kuvien moderointijärjestelmä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sivustolle lähetetyt kuvat tarkastetaan. Moderaattorit pitävät huolta siitä, että jokaisessa kuvassa esiintyvät käyttäjät itse. Kuvat eivät saa myöskään olla ylimuokattuja, koska muuten osa käyttäjistä kerää enemmän huomiota kuin muut. Munmesta.fi:ssa käyttäjiä kohdellaan tasa-arvoisesti. Moderointi tekee käytöstä paitsi huomattavasti selkeämpää myös turvallisempaa. Epäasiallinen sisältö suodatetaan pois ennen kuin se tulee kaikkien nähtäväksi.

Käyttö

Munmesta.fi on avoinna kaikille yli 7-vuotiaille käyttäjille. Sivustolle rekisteröityessä on tietenkin luettava ja hyväksyttävä sivuston säännöt, jonka jälkeen voi alkaa tutkia sivuston monia ominaisuuksia. Kun lisäät sivustolle myös kuvan itsestäsi, pääset käyttämään kaikkia palveluitamme. Näitä ovat mm. muiden käyttäjien kuvien arvostelu sekä kommentointi, sisäinen postijärjestelmä sekä monet muut mielenkiintoiset ominaisuudet!

Sivuston peruspalvelut ovat käyttäjillemme täysin ilmaisia. Jotkut lisäpalvelut maksavat muutaman euron. Maksun voi hoitaa kätevästi vaikka tekstiviestillä.

Pyrimme kehittämään sivustoa jatkuvasti, yrittäen luoda käyttäjillemme viihtyisän, monipuolisen ja turvallisen ympäristön. Toivotamme sinulle viihdyttävää kokemusta!


Ystävällisin terveisin,
Munmesta.fi:n ylläpito© 2018 Alfa.fi - kaikki oikeudet pidätetty.