Säännöt

Profiilikortti sinulle!
Mainosta itseäsi Alfa.fi:n ulkopuolella!

Lista

Miesten ja naisten TOP 90 listat ovat erikseen. Top 90 koostuu kuvista, jotka ovat saaneet 1 - 450 ääntä (miehillä 1 - 300 ääntä). Listassa olevat kuvat ovat enintään 30 päivää vanhoja. Yhdellä käyttäjällä voi olla listassa vain yksi kuva - eniten ääniä saanut kuva.

Nähdäksesi suuremman kuvan klikkaa pientä kuvaa - näet kuvan tiedot ja voit arvostella tai kommentoida sitä. Siellä voit myös arvostella kuvan. Jos haluat nähdä käyttäjän tiedot, klikkaa nimimerkkiä. Sitä kautta voit ottaa käyttäjään yhteyttä sekä nähdä hänen kaikki kuvat.

Päivän parhaat

Päivän parhaan tittelin saa käyttäjä joka on ollut kyseisenä päivänä pisimpään listan johdossa (miehille ja naisille erilliset listat). Listat päivitetään 6 kertaa tunnissa ja jokaisen päivityksen yhteydessä listan johtaja saa tietyn määrän pisteitä pistetilillensä.

Pisteiden määrä riippuu sillä hetkellä sisäänkirjautuneiden käyttäjien määrästä (tämän näet etusivun ylälaidasta). Syy tähän on yksinkertainen - jos käyttäjiä on paljon, muuttuu lista nopeammin ja etusija on arvokkaampi. Päivän parhaiden listaa päivitetään myös 6 kertaa tunnissa, viimeisen kerran pisteet jaetaan noin kello 23:53.

Uuden päivän koittaessa saa edellisen päivän paras (eli se, kenellä oli sinä päivänä eniten pisteitä) tilillensä jackpotin - eli tietyn määrän bonuspisteitä. Tämä pistemäärä kasvaa pitkin päivää ja se on näkyvissä reaaliaikaisesti. HUOM! Pisteet saa vain yksi henkilö - se, joka on ollut tässä listassa ensimmäisellä sijalla kello 23:59. Onneksi olkoon hänelle! :)

Alueen johtaja

Alueen johtaja on käyttäjä, jonka kuvilla on parhaat arvostelut paikkakunnallasi. Samat säännöt koskevat alueen johtajaa (rajat jne.) kuin TOP:issa. Voit myös katsoa kuka on johtaja jollain toisella alueella - alueen valinta on lähellä johtajan kuvaa.


 
Oman alueesi paras
Latautuu...
Jackpot
Päivän parhaat:
nainen777 (58) 8
 katso lisää »

Jackpot on tänään 0 pistettä!
Edellisen 6 päivän parhaat:
tiistai nainen777 0
maanantai nainen777 0
sunnuntai nainen777 0
lauantai nainen777 0
perjantai nainen777 0
torstai nainen777 0


© 2018 Alfa.fi - kaikki oikeudet pidätetty.