Alfa.fi është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


Onko sinusta koskaan maalattu muotokuvaa?

1. On
Meshkuj 33% (3 Vota)Femra 0% (0 Vota) 33% (3 Vota)
2. Ei ole
Meshkuj 44% (4 Vota)Femra 0% (0 Vota) 44% (4 Vota)
3. Voin itse maalata millaisen potretin hyvänsä
Meshkuj 22% (2 Vota)Femra 0% (0 Vota) 22% (2 Vota)

Përgjigje: 9
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (0) »


Sondazhi është propozuar nga ania3011.
Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

webmaster
Shiko të gjitha 10 pikët
susan
offline susan
Kiitos paljon ;) - 19:24
Siim
offline Siim
Shiko të gjitha 10 pikët
petkus
offline petkus
moika - 11:10
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
Merka
offline Merka
You simply look irresistible - 23:03
Bisser
offline Bisser
Shiko të gjitha 10 pikët
sireli100
- 00:00
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
Merka
offline Merka
Nice picture ... *ROSE* - 01:37
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
Merka
offline Merka
very beautiful hair - 22:59
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
Siim
offline Siim
Have a great day - 21:21
Lisää uusi kuva ja saat
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 2 | kërkoni më shumë »

Çifti më i mirë
  6.50
Ditë sëbashku: 278
Siim
maris
Video e promovuar
Vlatko Miladinovski - Vel...
Vlatko Miladinovski - Veljo Kerko mielenkiintoisin väli 2:00-2:05